Over VSO Werkgevers

Het VSO vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de werkgevers in het publieke domein. Bij elkaar opgeteld hebben overheids- en onderwijswerkgevers bijna één miljoen werknemers in dienst. Lees verder.

Participanten

Vereniging Hogescholen

Vereniging Hogescholen

WVOI

WVOI

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ministerie van Justitie en Veiligheid

PO-Raad

PO-Raad

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

VO Raad

VO Raad

Interprovinciaal Overleg

Interprovinciaal Overleg

VNG

VNG

NFU

NFU

VSNU

VSNU

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

MBO raad

MBO raad

Unie van Waterschappen

Unie van Waterschappen

Uitgelicht

Zelfstandige Publieke Werkgevers

In 2008 namen de ‘niet-kabinetssectoren’ het besluit zich te verenigen als Zelfstandige Publieke Werkgevers. Deze groep werkgevers heeft immers een iets andere relatie met het kabinet. Lees verder »

Congres EXpertise INclusief

Om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt succesvol naar werk te begeleiden is specifieke expertise nodig. Die wordt ruimschoots aangeboden tijdens het congres ‘EXpertise INclusief’ op donderdag 13 juni in ’s Hertogenbosch.

Tijdens het congres, georganiseerd door Cedris en SBCM, gaat het over de kennis en expertise die nodig is voor een inclusieve arbeidsmarkt. Wat is het belang van deze expertise? En hoe wordt kennis in de praktijk toegepast? Het onderwerp innovatie hoort hier natuurlijk bij. Nieuwe technieken en nieuwe doelgroepen zijn voor verschillende partijen aan de orde van de dag en verdienen daarom een podium.

Sprekers
Sprekers Frank Kalshoven en Annemarie van Gaal openen het congres. Frank Kalshoven is directeur van de Argumentenfabriek en begeleidt het ‘Platform de Toekomst van Arbeid’. Hij vertelt over de waarde van werk en de bijdrage van het platform aan de arbeidsmarkt van de toekomst.

Annemarie van Gaal, ondernemer, spreker en columniste, vertelt over het belang van passende expertise en lef voor de inclusieve arbeidsmarkt. Het middagprogramma bestaat uit verschillende deelsessies en mini-colleges met alle ruimte voor interactie. Een overzicht hiervan verschijnt binnenkort op de congreswebsite.

Praktische informatie
Cedris en SBCM organiseren het congres ‘EXpertise INclusief’ op donderdag 13 juni van 11.45 uur tot 17.00 uur in het 1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1 in ‘s Hertogenbosch. Vanaf 17.00 uur is er een netwerkborrel.

Aanmelden
Meld je hier aan.

Deel dit artikel

Ga naar...