Over VSO Werkgevers

Het VSO vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de werkgevers in het publieke domein. Bij elkaar opgeteld hebben overheids- en onderwijswerkgevers bijna één miljoen werknemers in dienst. Lees verder.

Participanten

MBO raad

MBO raad

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

VNG

VNG

Vereniging Hogescholen

Vereniging Hogescholen

VSNU

VSNU

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

Interprovinciaal Overleg

Interprovinciaal Overleg

WVOI

WVOI

NFU

NFU

Unie van Waterschappen

Unie van Waterschappen

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ministerie van Justitie en Veiligheid

VO Raad

VO Raad

PO-Raad

PO-Raad

Uitgelicht

Zelfstandige Publieke Werkgevers

In 2008 namen de ‘niet-kabinetssectoren’ het besluit zich te verenigen als Zelfstandige Publieke Werkgevers. Deze groep werkgevers heeft immers een iets andere relatie met het kabinet. Lees verder »

Normaalste Zaak gaat on Tour

Wil jij verder bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Wil je potentiële partners en bedreven collega-werkgevers ontmoeten en afspraken maken om samen aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voor De Normaalste Zaak on Tour!

Dit najaar organiseert De Normaalste Zaak in samenwerking met regionale publieke partners en werkgevers(organisaties) 'De Normaalste Zaak on Tour' in vijf gewesten. Deze tour is voor werkgevers én voor vertegenwoordigers van publieke partners (arbeidsmarktregio’s, gemeenten, UWV, WSP’s). Met De Normaalste Zaak on Tour versterken wij de verbinding tussen werkgevers en arbeidsmarktregio’s en tillen we de samenwerking naar een hoger plan.

Programma
De sessies zitten vol inspirerende voorbeelden van samenwerkingen tussen werkgevers en gemeenten en arbeidsmarktregio’s. Dankzij interactieve workshops kom je gegarandeerd in de actie-stand en ga je geïnspireerd en met frisse energie gericht met elkaar in gesprek om samenwerkingen aan te gaan of te verdiepen.

Doel
Je ontmoet potentiële samenwerkingspartners die je kunnen helpen bij het invullen van vacatures. Het doel is om zoveel mogelijk concrete vervolgafspraken te maken: van kennismakingskoffies tot nieuwe projecten. Samen vergroten we de kansen voor werkzoekenden (met een arbeidsbeperking)!

De Normaalste Zaak on Tour komt in:

  • regio noord in Zwolle op 24 september |aanmelden
  • regio midden in Utrecht op 28 oktober |aanmelden
  • regio oost in Arnhem op 31 oktober |aanmelden
  • regio west in Amsterdam op 18 november |aanmelden
  • regio zuid in Tilburg op 27 november |aanmelden

Meer informatie over de programma’s is binnenkort te vinden op de website van De Normaalste Zaak.

Deel dit artikel

Ga naar...