Over VSO Werkgevers

Het VSO vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de werkgevers in het publieke domein. Bij elkaar opgeteld hebben overheids- en onderwijswerkgevers bijna één miljoen werknemers in dienst. Lees verder.

Participanten

VNG

VNG

VSNU

VSNU

NFU

NFU

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

MBO raad

MBO raad

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

VO Raad

VO Raad

Interprovinciaal Overleg

Interprovinciaal Overleg

Unie van Waterschappen

Unie van Waterschappen

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ministerie van Justitie en Veiligheid

PO-Raad

PO-Raad

WVOI

WVOI

Vereniging Hogescholen

Vereniging Hogescholen

Uitgelicht

Zelfstandige Publieke Werkgevers

In 2008 namen de ‘niet-kabinetssectoren’ het besluit zich te verenigen als Zelfstandige Publieke Werkgevers. Deze groep werkgevers heeft immers een iets andere relatie met het kabinet. Lees verder »

Banenafspraak nieuws

Miljoenen voor inclusiever arbeidsmarkt

Werk is niet alleen de sleutel tot een inkomen, werk zorgt ervoor dat mensen ook echt mee kunnen doen in de samenleving.

Geplaatst op 17 september 2019

‘Overheden leren graag van bedrijven’

Overheidsorganisaties zijn zo groot dat het niet kan zijn dat ze niet willen leren van de ervaringen die afgelopen jaren in het bedrijfsleven zijn opgedaan met het creëren van banen voor mensen met een arbeidsbeperking.

Geplaatst op 13 september 2019

‘Overheid moet sociale werkgever worden’

Staatssecretaris Tamara van Ark (Sociale Zaken) schakelt in Aart van der Gaag naar eigen zeggen ‘een magiër’ in om overheidswerkgevers ervan te overtuigen dat ze mensen met een arbeidsbeperking in dienst moeten nemen.

Geplaatst op 12 september 2019

Sectoren en strategische partners gaan de regio in

Voor het eerst bij elkaar: alle sectorprojectleiders vanuit overheden en onderwijsorganisaties en de landelijke non profit aanbieders van diensten. Met als speciale gast boegbeeld Aart van der Gaag. De man van de 100.000 banen in het bedrijfsleven die nu ook inspirator is voor overheids- en onderwijswerkgevers.

Geplaatst op 12 september 2019

Regionale tour voor markt- en overheidswerkgevers

In vijf grote regio’s organiseert inclusief werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak energieke sessies om een boost geven aan de samenwerking in de regio’s.

Geplaatst op 11 september 2019

‘Afspraak is afspraak’

De regering staat onverminderd op het standpunt dat ook overheidswerkgevers zich aan de banenafspraak dienen te houden. Het uitgangspunt voor de regering blijft: afspraak is afspraak.

Geplaatst op 9 september 2019

‘Banenverlies’ te verklaren door seizoenseffecten

Het verlies van 1.411 banen voor mensen met een arbeidsbeperking uit de trendrapportage banenafspraak over het eerste kwartaal van dit jaar wordt onder andere veroorzaakt door seizoenseffecten.

Geplaatst op 28 augustus 2019

Aart van der Gaag: boegbeeld vol inspiratie

Hij is al vijf jaar commissaris bij het project ‘Op naar de 100.000 banen!’ voor het bedrijfsleven. Boegbeeld Aart van der Gaag is nu ook benoemd tot ‘inspirator’ voor de overheids- en onderwijssectoren en dus voor 25.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking. Een kennismaking.

Geplaatst op 26 augustus 2019

Naar een inclusief werkgeverschap

Het Breed Offensief biedt veel mogelijkheden om banen te realiseren. Werkgeversvereniging Awvn en De Normaalste Zaak maakten een handzaam overzicht.

Geplaatst op 26 augustus 2019

Overheden meld u!

De kogel is door kerk. Na ondertussen alweer voor het vijfde jaar de rol van Commissaris bij het project ‘Op naar de 100.000 banen!’ voor het bedrijfsleven in te vullen, is boegbeeld Aart van der Gaag nu ook ook benoemd tot ‘inspirator’ voor de 25.000 extra banen voor mensen met een arbeidsbeperking bij de overheid.

Geplaatst op 15 juli 2019

Deel dit artikel

Ga naar...