Over VSO Werkgevers

Het VSO vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de werkgevers in het publieke domein. Bij elkaar opgeteld hebben overheids- en onderwijswerkgevers bijna één miljoen werknemers in dienst. Lees verder.

Participanten

Interprovinciaal Overleg

Interprovinciaal Overleg

VNG

VNG

MBO raad

MBO raad

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

WVOI

WVOI

NFU

NFU

VO Raad

VO Raad

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ministerie van Justitie en Veiligheid

VSNU

VSNU

PO-Raad

PO-Raad

Vereniging Hogescholen

Vereniging Hogescholen

Unie van Waterschappen

Unie van Waterschappen

Uitgelicht

Zelfstandige Publieke Werkgevers

In 2008 namen de ‘niet-kabinetssectoren’ het besluit zich te verenigen als Zelfstandige Publieke Werkgevers. Deze groep werkgevers heeft immers een iets andere relatie met het kabinet. Lees verder »

Banenafspraak nieuws

Regionale inspiratiesesessies Banenafspraak begonnen

In Zwolle is de eerste van vier inspiratiesessies over de uitvoering voor de Banenafspraak van start gegaan. Daar is een zekere koersverlegging merkbaar: niet langer focussen op bij wie een baan meetelt maar mét elkaar – ook als overheid en markt – kansen pakken en banen realiseren.

Geplaatst op 19 maart 2019

'Zet social return in bij banenafspraak'

“HRM’er, ga in gesprek met de inkoopafdeling en kijk samen hoe je Social Return On Investment kunt inzetten voor de banenafspraak”.

Geplaatst op 18 maart 2019

Bedrijfsleven viert voortgang banenafspraak

Vandaag worden op de dag van de 1000voorbeelden in heel Nederland werkgevers die inclusief ondernemen in het zonnetje gezet. Voor het bedrijfsleven is er alle reden voor een feestje. De ondernemers zitten al ver boven hun streefdoel uit de banenafspraak.

Geplaatst op 14 maart 2019

Oproep voor regionale actieplannen

Staatssecretaris Tamara van Ark (SZW) roept de wethouders van centrumgemeenten en regionale vertegenwoordigers van werkgeverszijde op om een actieplan op te stellen voor hun regio.

Geplaatst op 6 maart 2019

Handreiking bij rapporteren over inclusief werkgeven

Veel werkgevers willen hun inspanningen op het gebied van inclusiviteit meten en inzichtelijk maken.

Geplaatst op 6 maart 2019

Uitnodiging Inspiratiesessies Banenafspraak

Het Verbond Sectorwerkgevers Overheid (VSO) nodigt u graag uit voor één van de vier inspiratiesessies over de banenafspraak, georganiseerd op vier verschillende locaties in het land.

Geplaatst op 26 februari 2019

Proeftuinen partnerschap overheid-markt voor meer banen

Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) stimuleert overheidswerkgevers een maximale inspanning te leveren om de instroom van mensen met een arbeidsbeperking bij de overheid te verhogen.

Geplaatst op 21 februari 2019

‘Kennis en gedrevenheid bepalen succes arbeidsbemiddeling’

‘Niet Haagse plannen, maar kennis en gedrevenheid bepalen succes arbeidsbemiddeling’, aldus Aart van der Gaag tijdens de Cedrislezing 2019

Geplaatst op 14 februari 2019

Met elkaar voor 125.000 banen

Op 11 februari kwamen vertegenwoordigers van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, het ministerie van Binnenlandse zaken en van ‘Op naar de 100.000 banen’ en De Normaalste Zaak bijeen met de projectleiders uit de verschillende overheidssectoren.

Geplaatst op 12 februari 2019

Breed offensief krijgt handen en voeten

Staatssecretaris Tamara van Ark van SZW zet ‘alles op alles’ om het breed offensief voor mensen met een arbeidsbeperking nader gestalte te geven. In de eerste helft van dit jaar werkt zij samen met experts uit de praktijk de voorstellen uit. De benodigde wet- en regelgeving wordt nog dit jaar aan de Kamer voorgelegd.

Geplaatst op 23 januari 2019

Deel dit artikel

Ga naar...