Over VSO Werkgevers

Het VSO vertegenwoordigt de gezamenlijke belangen van de werkgevers in het publieke domein. Bij elkaar opgeteld hebben overheids- en onderwijswerkgevers bijna één miljoen werknemers in dienst. Lees verder.

Participanten

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties

NFU

NFU

MBO raad

MBO raad

Ministerie van Defensie

Ministerie van Defensie

VO Raad

VO Raad

VNG

VNG

VSNU

VSNU

PO-Raad

PO-Raad

WVOI

WVOI

Unie van Waterschappen

Unie van Waterschappen

Interprovinciaal Overleg

Interprovinciaal Overleg

Vereniging Hogescholen

Vereniging Hogescholen

Uitgelicht

Zelfstandige Publieke Werkgevers

In 2008 namen de ‘niet-kabinetssectoren’ het besluit zich te verenigen als Zelfstandige Publieke Werkgevers. Deze groep werkgevers heeft immers een iets andere relatie met het kabinet. Lees verder »

Sectorinformatie - Rijk en ZBO's

Toetsenbordreinigers poetsen ministeries

Vanaf half december is vanuit de Banenafspraak een team van toetsenbordreinigers bij vier ministeries aan de slag gegaan. Zij poetsen de toetsenborden bij de ministeries. De borden zijn ware bacteriehaarden.

Geplaatst op 6 januari 2017

Rotterdam The Hague Airport: een echte hoogvlieger

Rotterdam The Hague Airport is een echte hoogvlieger als het om de Banenafspraak gaat. Al voor de Participatiewet van kracht was, werden hier mensen met een afstand tot arbeidsmarkt in dienst genomen. Het past bij hun rol als betrokken speler in de lokale economie. “En bovendien is het ook gewoon leuk om deze uitdaging aan te gaan.”

Geplaatst op 8 november 2016

Extra banen door jobcarving bij RIVM

Margery Harnisch, HRM-adviseur bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), gebruikt jobcarving om banen te creëren voor mensen met een arbeidsbeperking. Op deze manier kon Willem Willigenburg als huismeester aan de slag bij het personeelsverenigingsgebouw van het RIVM.

Geplaatst op 25 oktober 2016

Pilot etageassistenten bij ministeries

Bij de ministeries Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en Veiligheid en Justitie (V&J) zijn sinds maart 2016 vijf etageassistenten gestart.

Geplaatst op 25 oktober 2016

Ervaringen arbeidsbeperkten bij Rijkswaterstaat

Bianca Kaim (teamleider) en Romeo Gezius (HRM) van Rijkswaterstaat (RWS) zijn zeer gemotiveerd om medewerkers met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen en met een paar aanpassingen in hun kracht te zetten.

Geplaatst op 18 oktober 2016

Deel dit artikel

Ga naar...